Hundlöpet

Har länge pratat om att jag skulle vilja springa hundlöpet med Pim, förra året la jag fram det som förslag till våra träningskompisar som också lät väldigt sugna. Men när det väl kom till kritan var det plötsligt ingen som var lika sugen längre, Hanna var den enda som tyckte det kändes roligt men hade bokat en utlandsresa precis då.

Jag och Hanna la det på is och tänkte att vi skulle springa iår istället, sagt och gjort. Det visade sig att de skulle hålla loppet i två nya städer varav Linköping var ena. I Lördags var det dags, mitt och Pims första lopp tillsammans. Pim tyckte det var så roligt och låg på som bara den vilket gjorde att jag tog ut mig lite väl mycket i början och var tvungen att sakta ner lite och hitta ett behagligare tempo. Det kändes som att vi låg på ungefär samma tempo som vi brukar göra hemma men när vi kom i mål visade det sig att vi sprunit på under 30 minuter och därmed slog nytt personbästa på 5km och kunde bocka av ett mål sedan länge. Jag är så glad och stolt över vår insats, med facit i hand hade jag kunde ha pressat och tagit ut mig lite mer de sista kilometrarna men det tar vi med oss till nästa gång. 
 
Det var så roligt att göra något nytt tillsammans med Hanna och våra hundar. Älskar hur mångsidiga våra hundar är, de hänger med på det mesta som vi hittar på, precis som det ska vara. Fick blodad tand efter loppet och började direkt prata om att anmäla till Hundlöpet som går i stockholm i september också, jag hoppas dt blir av för jag längtar redan!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0