Härliga timmar i skogen

Jag och Erik har bestämt att vi tänker ta oss ut och göra lite dagsvandringar nu i vår då det ska finnas många fina leder här, förra söndagen vandrade vi runt Ågelsjön och kunde då bocka av en liten sträcka av östgötaleden. Hanna, som blivit en nära vän genom hundträningen och hennes sambo har också pratat om att ta sig ut nu när det blivit vår. Roligt att dela samma glädje till skogen, därför har vi bestämt att vi ska försöka ta oss ut tillsammans så ofta det passar. Ett stort plus att våra hundar går så bra ihop också, Arthur, som är så pass mycket större än Pim vet vad som är okej och inte och håller sig till de reglerna vilket gör att jag känner mig trygg med att låta dem leka. 
 
Vi bestämde redan förra helgen att vi skulle ge oss ut på en dagsvandring idag, det blåste väldigt mycket men det gjorde inte så mycket för i skogen var det lä och solens strålar letade sig ner bland träden och värmde ordentligt. Jag trodde att det skulle vara bättre utmarkerat vilken vandringsled som var vilken, den sträcka vi skulle gå lyckades vi inte ens hitta så det slutade med att vi hamnade på östgötaleden istället. Det hade avverkats väldigt mycket runt omrking vilket var lite synd, även om det inte var en särskilt vacker sträcka så hade den sina ljusglimtar. Såna här härliga dagar ger mig mersmak, skulle jag få bestämma skulle jag gärna ge mig ut imorgon igen.
 
Det obligatoriska fikastoppet, jag står fast vid att fikat aldrig smakar så bra som i skogen. Det har jag tyckt ända sedan pappa och jag brukade gå i skogen när jag var yngre och han hade gjort varm oboy och limpmackor som vi satt oss ner och fikade, sånt som jag fortfarande blir glad av att tänka tillbaka på.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0