Torsdag

Röd dag vilket betyder ledig dag för mig. Vaknade av mig själv tidigt och för ovanlighetens skull låg hunden på golvet i sin egen säng, tror visst det var någon som var trött efter att ha spårat igårkväll. Låg kvar och drog mig en stund och myste med Pim innan vi klev upp och tog en morgonpromenad i solen. Passade på att träna lite kantarellsök på promenaden vilket gick jättebra idag. Han åt inte upp en enda kantarell (peppar peppar) och satte sig ner när han hade hittat kantarellen efter att ha funderat en liten stund, duktig kille!
 
Väl hemma blev det lite frukost och slappande i soffan innan vi gick till parken och solade en stund, det blåser rätt bra idag men när vinden höll sig borta var det riktigt skönt. Var ute ett par timmar innan vi gick in och fastnade framför tvn, där vi tillbringar större delen av eftermiddagen om jag ska vara ärlig. Har varit duktig och lagat mat idag så jag har till lunch imorgon ockå, Erik åkte till Köpenhamn igår så i helgen blir det bara jag och Pim. Inte fyskam det heller utan då kan vi passa på att ha massa kvalitetstid tillsammans.
 
Nu är det en liten grabb som vaknat till liv efter att ha sovit fram till nu så det är väl bäst att ta sig ut på en liten kvällspromenad, sedan tänkte jag mysa ner mig i soffan med lite bubbel och doppa lite frukt i choklad!
 
Pim njuter av solen tidigare idag
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0