Tjejkväll.

Eftersom det var oerhört varmt i lördags när jag jobbade så passade jag och Joel på att gå och äta glass efter jobbet. Vi har pratat om att äta frozen yoghurt nån gång och eftersom han inte hade ätit det förut (hur är det möjligt?!) så fick det bli det. Har en känsla om att han är lika fast som jag, det är ju så himla gott!
 
När jag gick hem sedan så ringde Miccaela och sa att hon ville bjuda mig på bio på kvällen. Sagt och gjort, var bara att hoppa in i duschen när jag kom hem för att sedan gå och möta upp henne. Vi såg "The other women" och jag skämtar inte när jag säger att jag aldrig skrattat så mycket på bio. Typiskt tjejfilm men så jäkla rolig och bra, både jag och Miccaela satt i princip dubbelvikta av skratt filmen igenom. Ni som inte sett den- se den! Ett gott skratt sägs ju förlänga livet så formodligen lever jag fem år extra pga den filmen.
 
När bion var slut gick vi ner på Grand och satt oss på uteserveringen för att ta någon drink och bara umgås. Precis vad jag behövde den kvällen kan jag lova, en fin vän att skratta med, som lyssnar och är lätt att prata med. Tack än en gång Miccaela för bion och tack för en härlig och rolig kväll!
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0