Tisdag.

Vilken bra dag det varit trots det tråkiga vädret ute. Förutom ledig dag och sovmorgon så passade jag på att ta en morgonpromenad med Pim när det var uppehåll ute, det känns så roligt att hundmöten äntligen börjar bli bättre. Försöker alltid att komma ihåg att ta med mig godis när jag går ut med honom så när vi möter en annan hund och Pim tar kontakt med mig så kan jag erbjuda en godisbit, funkar för det mesta bra vilket känns väldigt roligt!
 
Efter promenaden var det bara att göra iordning sig för att gå och fixa naglarna, gissa om jag känner mig fin! Hejdå fula händer, och hej fina, fräscha fingrar! Är väldigt nöjd, jag ska visa er en bild sedan!
 
Mötte upp Miccaela efteråt för att äta frozen yoghurt. Har nämligen öppnat två ställen inne i stan som säljer det, gissa var Erika kommer hänga i sommar? så.jävla.gott.
Passade på att gå och kolla i lite affärer efteråt, hoppades på att kunna hitta något passande till helgen då jag åker till Oslo men det verkade vara totalt omöjligt. Lyckades hitta en ring, men mycket mer än så blev det inte. Det känns så himla roligt att ha hittat en vän här nere som jag klickar så bra med, som jag kan gå och ta en fika med, springtur, gå och shoppa med eller en långpromenad i skogen med fika. Vi är så lika men ändå så olika!
 
Nu måste jag avrunda, vi ska starx möta upp Fredde för att gå och kolla på bio. Bra tisdag helt enkelt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0