Mot Norge.

Hejdå Sverige, hej Oslo och HEJ 17e maj! Sitter på tåget nu, är 32 minuter sen så jag kommer fram lite senare än tänkt. Egentligen gör det väl inte allt för mycket när det inte är mer, då lyckas jag ju pricka in att komma fram lagomt till Emma kommer med flyget också. Inget ont som inte fö något gott med sig, eller hur!
 
Ikväll ska vi först laga någon mat tillsammans för att sedan gå på fest med tema "coctailparty" vilket ska bli riktigt roligt. Vi ska vara ca 15 st ikväll och så skulle man gå ihop två och två och göra en drink. Jjag och Emma har gått ihop och tänkt göra en "elderfower collins", inget nån av oss smakat men det är en kollega som tipsat om den och skrivit upp receptet så nu hoppas jag på att vi lyckas göra en jäkligt god drink så vi kan slåss om första priset i drinktävlingen ;)
 
Imorgon vankas champagnefrukost och knytkalas, självklart ska vi även se 17e maj tåget! Himla häftigt ska det bli, har ju aldrig varit i Norge på deras nationaldag, men man har ju hört att det ska vara helt galet!
 
Ser väldigt mycket fram emot att ses en hel helg och bara umgås, allihop tillsammans. Har sett så mycket fram emot den här helgen så nu hoppas jag bara på bra väder också! 
 
Hoppas ni får en bra helg allihop så hörs vi nästa vecka igen :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0