Lugna dagar & träningspaus

Har varit tyst här några dagar nu men vi har inte gjort särskilt mycket de senaste dagarna. I söndags åkte jag, Hanna och Emilie till brukshundklubben och kollade på rallytävlingen som var. Många duktiga ekipage och jag måste erkänna att jag blev allt lite sugen på att tävla själv, nån gång i framtiden kanske även jag vågar?
 
Annars har jag varit långledig vilket har varit riktigt skönt, har bara slappat och myst med Pim. Den senaste veckan har jag känt att vi hamnat i en svacka när vi tränat rally och lydnad så nu tar vi en paus från det ett tag och hoppas på att komma tillbaka starka igen sedan. Jag måste öka belöningen, inse att våran akilleshäl har varit just att träna ute då han haft väldigt svårt för det vilket betyder att jag inte kan ha så höga krav som jag faktiskt har på honom redan. Sjukt irriterande när han vill göra rätt och han är duktig men jag vill så mycket att jag glömmer bort att belöna så ofta som behövs vilket leder till att Pim ledsnar och inte tycker det är värt att göra det jag ber honom om. Så skärpning från min sida, men nu ska vi ta en välförtjänt paus, det tror jag vi båda behöver.
 
Så länge sysslar vi med annat, tar det lugnt och gör det vi är bäst på, myser. Nu ska vi ta oss ut på en promenad med Miccaela och hoppas på att vi slipper regnet och senare ikväll börjar en ny kurs, kantarellsök. Det ska bli roligt att testa en helt annan typ av träning än vi sysslat med tidigare, Pim har ju så mycket energi så det kommer nog göra honom gott att få använda nosen mycket!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0