Effektiv.

Vissa dagar får man mer gjort än andra. Vaknade tidigt imorse och eftersom att det, hör och häpna var blå himmel utanför fönstret passade jag på att ta med mig Pim på en morgonpromenad. Inte nog med att det var väldigt soligt och varmt så tror jag att vi båda två njöt lika mycket av en harmonisk promenad utan något dragande i kopplet, ibland är han bara så himla bra vårat lilla odjur. Hann även med att köra två maskiner tvätt och gå en till kortare promenad i parken med Pim innan det var dags att gå iväg på jobbet.
 
Idag är jag tacksam att jag jobbade eftermiddag för himlen bokstavligt talat öppnade sig och regnet vräkte ner hela eftermiddagen, kan lova att var och varannan människa som kom in på jobbet såg ut som en dränkt, stackars katt. Tack och lov slutade det en stund innan jag slutade men Pim hade fått trotsat regnet och följt med husse på en springtur brevid cykeln. Skönt att han får röra på sig och jag kan då när jag kommer hem styra med det jag tänkt utan att få dåligt samvete.
 
Lagade en snabb men jäkligt god middag när jag kom hem, måste säga att Erik haft det ovanligt bra de senaste två veckorna och fått middagen serverad i princip varje dag. Inte likt mig, men jag försöker bättra mig. Är rätt mysigt att pyssla på i köket bara man bestämt i förväg vad man ska göra och det går fort, särskilt när man får sådan uppskattning för det man gör också! 
 
Har även hunnit med att surra i telefonen med Emma i närmare 40 minuter. Sedan slängde jag ihop en pastasallad så den är färdig till imorgon, en med quorn till Erik och en med bacon till mig. Avslutade med att diska undan alltihop och när jag väl satt mig här för att ta det lugnt insåg jag att det är hög tid att sova. Gillar effektiva dagar, när man får mycket gjort samtidigt som de känns som man hunnit med att bara lalla på en hel del också!
 
Det är inte ofta det händer att jag, kl22 en onsdagkväll står och lagar mat. Ett glas vin i ena handen och en stekspade i den andra, så kickade jag igång denna ledighet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0