Ser fram emot ett roligt 2014

Jag blir så himla inspirerad och motiverad av att läsa alla dessa hundbloggar som finns. Det verkar finnas så många kunniga människor utspridda i vårat avlånga Sverige och jag måste säga att jag önskar jag hade möjlighet att träna tillsammans med några av er, någon som har betydligt mer koll på hundträning än vad jag har. Men som tur är finns då bloggar, dessa underbara hundbloggar som tipsar och inspirerar en annan till att vilja träna mer och ännu oftare. Jag har som plan 2014 att jag ska träna mer med Pim, åtminstone mer seriöst och att vi ska utvecklas tillsammans och ha roligt. Jag är absolut inte kunnig inom hundträning eller hundvärlden överhuvudtaget då jag är helt ny här, men jag är villig att lära mig och det kommer man långt på. Så länge man tränar och vågar fråga/ta hjälp av människor runt omkring så lär man sig hela tiden nya saker. Vi har inga planer på att tävla, det har jag absolut inte nerver för och så mycket seriös tid lägger jag inte ner på träning utan jag gör det för att aktivera Pim, för att det är roligt att se han jobba och lära sig nya saker. Jag älskar att se hur roligt han tycker det är och särskilt hur roligt VI har tillsammans. Så 2014 ska bli ett roligt år, ett år där vi ska ta tag mer i vardagsproblem, passivitetsträning och bara träna för att ha kul tillsammans.
 
Den senaste månaden har det inte alls blivit någon träning i princip, är förvånad att Pim inte krypit ur skinnet för hans matte har helt klart vunnit pris i att vara världens tråkigaste matte. Men imorgon kickar vi igång 2014 med årets första träningspass, efter jobbet ska jag möta upp två tjejer som jag träffat då vi går hundkurser på samma ställe. Då står rallyträning på schemat, men vi får se hur det blir för oss. Misstänker att grabben inte kommer vara särskilt lättmotiverad då vi ska träna utomhus och detta inte är en favoritårstid om vi säger så. Jag är beredd på att backa några steg och köra korta, korta pass med mycket belöning. Men har som sagt inga höga tankar på att det kommer bli så mycket träning imorn, i värsta fall blir det passivitetsträning för oss med hundar runt omkring vilket också är minst lika viktig träning för oss.
 
Nu ska jag försöka sova bort huvudvärken jag haft hela dagen, upp tidigt imorgon för jobb innan jag får gå på lite långledigt vilket ska bli såå skönt. Husse är i Malmö och roar sig med att se JVM denna helg så det passar ju perfekt att träffas för lite hundträning imorgon, annars ska jag och Pim bara ha en riktig myshelg och trickträna lite.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0