onsdag.

Ringde mamma tidigare idag bara för att småprata lite samtidigt som jag skulle gå in till stan varpå hon säger att hon är i Umeå för att påbörja nästa behandling. Jahaja, hade missat att det var nu i veckan, ibland slår det mig att vi är lite väl dålig på att ringa och uppdatera varandra om vad som händer här i livet. Och ja mamma, jag kan känna att det är en sak som jag borde veta! Sen att det säkert nämndes när jag var hemma vid jul är en annan femma, man kan ju inte hålla reda på alla dessa besök till sjukhuset som varit det senaste halvåret.
 
Annars har jag inte gjort mycket vettigt denna lediga dag men man måste få ha såna dagar också ibland, klickertränat en del med Pim och lagat middag lagom till Erik kom hem. Pastagratängen blev helt okej och man fick bli mätt även idag, men den var inte mycket mer än så. Efter maten tog jag och Erik en långpromenad på 7km runt strömmen, skönt att komma ut och få lite luft och när man får sällskap är det ju väldigt trevligt med promenad även om det är rätt tråkigt väder ute och kolsvart. Nu har jag satt mig i soffan och håller på att styra upp när vi ska träffas och rallyträna nästa gång, ser redan fram emot det!
 
Pastagratäng med vanlig pasta blandat med low carb, purjo, rödlök, champinjoner, morot, paprika, körsbärstomater, soltorkade tomater, matlagningsgrädde, kryddad med oregano, timjan, salt och peppar och lite riven ost uppepåonsdag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0