Man kan aldrig få för mycket hundsaker, eller?

Om det var ikväll årets matte skulle ha utsetts kan jag lova att Pim inte skulle ha röstat på mig. För det första så spöregnade det ute och jag tar med han ut på en 8km lång promenad, ni kan ju bara tänka er hur glad han var över det. Vi tog en promenad ut till Ingelsta för att besöka Grizzly då dom hade rea på Hurtta overaller i fleece, ännu en sak som jag kan lova inte låg på Pims topp 10 lista. Här började han nog fundera om matte och husse hade fått en rejäl hjärnblödning. Overall, vilket fånigt påhitt tycker Pim, smart om ni frågar matte. Erik blev då glad då det var 50% så vi slog till och köpte en, det blev även några ben och bajspåsar innan vi gick ut i regnet och vandrade hem igen. 
 
Varför jag så gärna vill ha en overall? För att när det är kallt vill jag att han ska vara varm även om bakdelen/benen. Ska jag vara ärlig så sitter inte vintertäcket 100% bra heller, det sticker ut en bit baktill och jag skulle önskat att magplattan satt tightare. Täcket passar ju perfekt så länge vi går promenader och han är i rörelse osv men jag ville ha något mer täckande som kan användas när vi te.x tränar eller är utomhus och gör något då man inte rör sig så mycket. Jaja nog om det, jag tror ni fattar poängen.
 
Väl hemma var det en rätt grusig och kall hund som trippade in genom ytterdörren så det fick bli en dusch så inte hela lägenheten skulle likna någon form av grusväg sedan. Desto nöjdare var han med kvällen efter det då han la sig under filten i soffan tätt intill mig. Vi kan nog alla konstatera att denna torsdagkväll inte hamnade på Pims topplista över bästa dagar i hans liv.
 
 

Kommentarer
Postat av: Paulina

Kul att det blev en overall! Satt den bra?:)

2014-01-10 @ 21:23:09
URL: http://brukspinnar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0