Fredag och helg.

Idag mötte jag upp Miccaela för en fika innan det var dags för lite eftermiddagsjobb. Precis som alltid när vi träffas blev det väldigt mycket skratt och prat om allt mellan himmel och jord och plötsligt har den där 1.5 timmen gått och det är dags att gå till jobb. Kvällen på jobbet har varit rätt lugn och det har gått bra, fick dock ett tråkigt besked, inte angående mig tack och lov men det gjorde att det förmodligen kommer kännas rätt trist att jobba framöver.
 
Det har börjat bli kallare här nu så det blir kanske lite vinter trots allt. Imorgon ska det tydligen komma snö också vilket känns skönt, bara det får ligga kvar för jag orkar verkligen inte med någon blötsnö och slaskväder. Kl 10 imorgon ska jag möta upp Therese, Hanna och Emilie för att rallyträna, vi får se hur det går med tanke på att det ska bli ännu kallare och dessutom snöa men känns det helt hopplöst så går vi dit och passivitetstränar en stund åtminstone. Förhoppningsvis blir det en timmes effektiv och rolig träning innan jag går hem och byter ut Pim mot väskan för att ta tåget till stockholm för att hälsa på Emma till söndag, det ska bli så fantastiskt roligt! Vi får se vad vi hittar på för skoj men vi har i alla fall bestämt att vi ska gå ut och ätal.
 
Fredagsfikat idag blev en semla med vaniljkräm och en chai latte. Miccaela envisades med att jag inte alls kunde äta en semla nu utan att jag var tvungen att vänta till februari, jag kan säga att jag sket fullständigt i henne och tog en semla i alla fall haha.
 

Kommentarer
Postat av: senapshund

Åh så gott med semla! Jag tycker man måste börja tidigt så man hinner äta många många många ;)

2014-01-22 @ 15:54:49
URL: http://www.senapshund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0