Fredag och helg.

Mycket som händer just nu känns det som, eller egentligen inte när jag tänker efter. Men har varit en del på jobbet som fått mina tankar att gå en hel del (inget gällande mig så det är ju skönt). Mamma är i Umeå och strålas för fullt på veckorna och har idag kommit halvvägs av behandligen vilket känns skönt. Har träffat ett jättehärligt gäng där vi är fyra tjejer som alla har olika raser som rallytränar tillsammans ca 1 gång i veckan, hittils har vi setts tre gånger varav en gång hyrde vi en inomhuslokal. Nästa gång vi planerar att ses är söndagkväll, men med tanke på att Pim strejkar i denna kyla så blir det nog passivitetsträning för oss. För självklart vill vi gå och umgås och träffa andra hundtokiga människor och passivitetsträning är ju minst lika viktig som all annan träning!
 
Har haft besök av en av mina bästa vänner denna vecka, hon kom i måndags och åkte hem igår. Att det alltid ska vara lika jobbigt att krama henne hejdå. Vi har hunnit med att fira hennes födelsedag, fikat och ätit goda luncher på stan, lagat trerrätters, tagit igen massor av förlorad tid och sist men absolut inte minst tog vi en promenad till skogen och fikade! Helt fantastiska dagar med andra ord och jag hoppas inte det tar allt för lång tid tills vi ses igen.
 
Idag har jag jobbat och med tanke på att man fått lön idag så har folk i vanlig ordning varit lite mer törstiga än vanligt. Egentligen är detta min lediga helg men det behövdes extra folk och Graham lockade med en after work så jag ska jobba. Ikväll har vi sett en bra film och nu börjar det bli dags för mig att lägga mig och sova så jag orkar upp imorgon. Ska försöka skriva lite mer regelbundet så det slipper bli såhär luddigt och så ska jag försöka bli lite bättre på att lägga upp lite bilder. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0