Tävlingsdebut

Nu var det länge sedan jag uppdaterade här men känner att jag är tvungen att skriva några rader.
Idag har jag nämligen gjort något som jag sagt att jag aldrig ska göra, jag och Pim har tävlat rallylydnad.

De som känner mig vet att jag aldrig varit någon tävlingsmänniska men jag har funnit fantastiska vänner inom hundvärlden det senaste året som peppat mig till att prova ställa upp och rätt vad det var hade jag anmält mig till en tävling. Idag var det alltså dags för oss att debutera i nybörjarklass i Kungsörs fina inomhushall. Jag vet inte var jag ska börja och kan inte riktigt sätta ord på känslorna efter våran runda.

Trots endel småmissar här och lite nosande där kan jag inte vara mer nöjd med Pims insats på ett för oss helt nytt ställe med en hel del störning på läktaren. Hur det gick? Långt över förväntan, 84 poäng och därmed en kvalificerad runda på vår första tävling. Höga poäng i all ära, men det slår på långa vägar inte känslan inne på banan. Wow säger jag bara, vilken debut! Jag svävar fortfarande på små moln och kan inte riktigt uttrycka min glädje i ord. Känslan är svårslagen och jag är så fruktansvärt glad och tacksam att denna lilla guldhund är MIN.


Vi fick med oss ett litet minne från vår första tävling tillsammans "kvalificerat resultat" som jag ska spara och plocka fram när jag behöver motivation. Vi fick även ett ben som Pim i skrivandes stund ligger här brevid och tuggar på.

 
Blev väldigt glad över de fina kommentarera. Särskilt glad över de fina orden "hund med härlig attityd" 

Kommentarer
Postat av: Erica

GRATTIS! Jättestort grattis till er båda, så roligt och så glad jag blir! Superfina poäng och härligt att känslan var på topp.

2014-12-07 @ 10:53:18
URL: http://www.senapshund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0