Ledig tisdag.

Jag tror Erik har smittat mig för det känns som jag är påväg att åka på en förkylning som inte riktigt vill bryta ut så det passade väldigt bra med en ledig dag idag utan några måsten. Ställde väckaren imorse och tog en morgonpromenad med Linda ner till stationen och väntade med henne till tåget gick innan jag promenerade hem igen. Annars har jag styrt upp disken, kört tre maskiner tvätt, tagit en dusch, fikat och slappat i soffan, mycket mer än så har jag faktiskt inte gjort vilket har varit jäkligt skönt. Gjorde det lättsamt för mig och tog fram en matlåda från mamma som vi ska äta till middag, lax med västerbottenröra, låter väldigt gott!
 
Känner mig sugen på att baka så jag tänkte gå och slänga ihop en sverigekaka innan Erik kommer hem från jobbet. Senare ikväll står hundkurs på schemat, tävlingslydnad som ska bli väldigt roligt!
 
Mamma och pappa var ju på besök i helgen och skämde bort oss i vanlig ordning. När jag kom hem från jobbet i lördags fick jag denna fina långklänning av mamma. Alla mina vänner vet att jag älskar långklänningar, skulle kunna bo i det på sommaren.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0