Kortslutning.

Vilken jäkla dag. Minst sagt kaos på jobbet och jag skulle behövt klona mig för att räcka till. Kan säga att jag var väldigt trött i huvudet och hade ett halvt svikande humör när jag gick hem ikväll. Fick dock höra av en kollega att jag hade fått beröm av en kund för att ha så bra tålamod. Jag? tålamod? Jag undrar om det verkligen var mig det syftades på, nej men det är klart det är roligt att höra sånt! 

Jag hoppas verkligen inte att det blir lika mycket spring ut på lagret/källaren imorgon, jag jobbar dessutom 7-18.30 så lite lugnare tempo skulle vara att föredra. Annars då? Jag får gott fira Valborg själv imorgon, Erik åker till Örebro efter jobbet. Egentligen gör det inget, har en känsla att jag kommer vara rätt trött imorgon när vi stänger butiken och att jag kommer vara mer än nöjd över att få krypa upp i soffan tillsammans med Pim och ett glas vin!

Nu ska jag vika och hänga tvätt innan det är dags att sova, känns som det snart är dags att kliva upp igen!

Kommentarer
Postat av: Pappa

Erika ta det lugnt och tänk på lugnet på vallåsen då finns det inget som kan stressa dig

2014-04-30 @ 17:35:44
Postat av: Senapshund

Åh det är så tungt när det blir för mycket, tycker det låter skönt att få vila ut med ett glas vin och Pim. Vi har flyttat till Hultsfred nu i veckorna=)

2014-05-03 @ 11:43:12
URL: http://www.senapshund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0