Kortslutning.

Vilken jäkla dag. Minst sagt kaos på jobbet och jag skulle behövt klona mig för att räcka till. Kan säga att jag var väldigt trött i huvudet och hade ett halvt svikande humör när jag gick hem ikväll. Fick dock höra av en kollega att jag hade fått beröm av en kund för att ha så bra tålamod. Jag? tålamod? Jag undrar om det verkligen var mig det syftades på, nej men det är klart det är roligt att höra sånt! 

Jag hoppas verkligen inte att det blir lika mycket spring ut på lagret/källaren imorgon, jag jobbar dessutom 7-18.30 så lite lugnare tempo skulle vara att föredra. Annars då? Jag får gott fira Valborg själv imorgon, Erik åker till Örebro efter jobbet. Egentligen gör det inget, har en känsla att jag kommer vara rätt trött imorgon när vi stänger butiken och att jag kommer vara mer än nöjd över att få krypa upp i soffan tillsammans med Pim och ett glas vin!

Nu ska jag vika och hänga tvätt innan det är dags att sova, känns som det snart är dags att kliva upp igen!

En fundering.

När jag var ute på morgonpromenaden idag så körde jag några enstaka rallymoment med Pim. Precis då går det förbi en tjej som vänder sig om, ler och säger glatt "snyggt jobbat", jag måste erkänna att jag blev förvånad och det enda jag lyckades mumla fram var ett tråkigt "tack". Då slog det mig, varför är vi så jäkla dålig på att uppmuntra och säga positiva saker till folk i vår omgivning och framförallt till människor vi inte känner som vi tycker gör något bra. Varför är det så mycket lättare att se de negativa sakerna? Om man tar te.x hund som jag syftade på i det här sammanhanget, jag har några gånger stött på människor som inte kan förstå varför min hund inte får hälsa, de påstår att det ligger i hundens natur att få hälsa på andra hundar osv. Jag har flertalet gånger fått försvara mig men ändå framstått som dum i huvet av folk jag inte känner för att min hund hund inte får tillåtelse att hälsa. Det jag egentligen ville ha sagt här är att jag tycker vi ska bli bättre på att säga när vi tycker att någon gör något bra, det ska i alla fall jag försöka göra för det är fantastiskt roligt att få höra det själv. Att den här tjejen vände sig om och sa de där två små orden gjorde min dag! Det hade inte kunnat komma mer lägligt kan jag lova, men varför ska man bli mer förvånad över att höra något positivt än negativt? Det fick mig att tänka till..
 

Gör om, gör rätt!

Har de två senaste dagarna kännt bakslag när jag och Pim tränat, ska jag vara ärlig har jag lite svårt att ta det och hamnar lätt i negativa tankar. Tror detta beror på att vi kämpade så himla mycket förut och jag är lite rädd att hamna där igen. Dags att ta sig i kragen och skärpa till sig och inse att vi inte alls är påväg dit utan att vi tagit enorma steg framåt. Vi har hittat träningsglädjen ute och utvecklas tillsammans, dock så måste jag backa några steg och inte gå för fort fram som jag har en tendens att göra. Jag vill så gärna att det ska gå fortare än vad det gör för oss vilket resulterar i missförstånd och Pim vet inte riktigt vad han ska göra och jag blir frustrerad vilket sedan slutar med att vi inte alls jobbar som ett team utan snarare emot varandra. Så nu backar jag några steg och sänker kraven för det ska vara roligt att träna tillsammans!
 

En sen påskhälsning.

Pim lyckades virra bort sig när han var påväg till blåkulla inför påsken och lyckades istället hamna i Norrland. Inget fel med tyckte Pim som hade några fantastiska dagar med härligt väder och mycket uppmärksamhet som vanligt. Att skogen dessutom ligger fem minuter runt hörnet gjorde ju inte saken sämre med tanke på att det blev många lösa promenader där.

Glad påsk!

Har packat och gjort mig iordning för att strax gå iväg och jobba några timmar, direkt efter jobbet ikväll åker vi norrut för att fira påsk. Det ska bli väldigt roligt att träffa släkt och vänner och njuta av naturen såklart!,Pim ser säkerligen fram emot att terrorisera katterna!  Ni får ha en bra påsk allihop så hörs vi när jag kommer tillbaka nästa vecka igen! 
 

Perfekt måndag.

Började gårdagen med att jobba fram till 12, fick ett sms av Miccaela att det var strålande väder och att vi skulle ta en långpromenad och fika. Sagt och gjort, skyndade hem efter jobbet och packade ryggsäcken innan jag mötte upp Miccaela för en promenad i Vrinneviskogen. Förutom en 9.5 km lång promenad så lyckades vi även se en orm vilket ingen av oss gjort förut, annars hittade vi den perfekta platsen uppe på en höjd där vi satt oss för att fika och där fastnade vi någon timme och pratade om allt mellan himmel och jord samtidigt som vi hade solen i ryggen och lyssnade på fåglarnas kvitter. Det sägs ju att tiden går fort när man har roligt för när jag kom hem igen såg jag att vi varit ute i tre timmar och förmodligen hade vi stannat ute ännu längre om det inte var för att klockan började bli mycket och vi blev lite kalla. Är väldit glad att jag lärt känna en så fin människa som Miccaela det senaste året, vi klickar väldigt bra och det känns som vi känt varandra mycket längre.
Te och mackor i solen, när fika smakar som bäst.
Miccaela hade med sig en överraskning i form av kladdkaka, bättre än så blir det inte.
 
 
 

Ett bättre sätt att börja dagen på.

Imorse när vi klev upp sken solen ute så vi trotsade blåsten och började dagen med en långpromenad i skogen där både vi och Pim åt våran frukost, kan det bli mycket bättre än så? Har svårt att tro det faktiskt. När Erik även säger "det här borde vi göra varje helg!" blir jag om möjligt ännu lite kärare i honom. Jag älskar skogen och jag älskar att vara ute och njuta av naturen tillsammans. Strax över två timmar var vi ute och under den tiden hann vi prata en hel del om sommarens äventyr vi tänkt göra tillsammans, fjällvandring!
 
 

Ledig tisdag.

Jag tror Erik har smittat mig för det känns som jag är påväg att åka på en förkylning som inte riktigt vill bryta ut så det passade väldigt bra med en ledig dag idag utan några måsten. Ställde väckaren imorse och tog en morgonpromenad med Linda ner till stationen och väntade med henne till tåget gick innan jag promenerade hem igen. Annars har jag styrt upp disken, kört tre maskiner tvätt, tagit en dusch, fikat och slappat i soffan, mycket mer än så har jag faktiskt inte gjort vilket har varit jäkligt skönt. Gjorde det lättsamt för mig och tog fram en matlåda från mamma som vi ska äta till middag, lax med västerbottenröra, låter väldigt gott!
 
Känner mig sugen på att baka så jag tänkte gå och slänga ihop en sverigekaka innan Erik kommer hem från jobbet. Senare ikväll står hundkurs på schemat, tävlingslydnad som ska bli väldigt roligt!
 
Mamma och pappa var ju på besök i helgen och skämde bort oss i vanlig ordning. När jag kom hem från jobbet i lördags fick jag denna fina långklänning av mamma. Alla mina vänner vet att jag älskar långklänningar, skulle kunna bo i det på sommaren.
 

Finfrämmande.

Igår fick vi besök av moster som mellanlandade hos oss en kväll innan hon åkte vidare till Jönköping imorse. Även om det bara blev en snabbvisit var det väldigt roligt med besök. Fredde hämtade henne på stationen medans jag gjorde iordning tacos som vi åt tillsammans, blev en hel del skratt och prat innan vi avrundade kvällen i soffan med en bit äppelkaka som jag hade bakat. Jag trivs så bra i Lindas sällskap och har alltid gjort det, jag ser henne mer som en bra vän än moster. 
 

RSS 2.0