Tiden går fort när man har roligt..

..eller? 
Oj vad jag är dålig på att uppdatera här fast jag har lovat mamma att bättra mig så många gånger.
Idag är det så himla tråkigt väder och jag kände faktiskt inte alls för att ta en promenad nu innan jobbet så då tänkte jag att jag skiter faktiskt i det. Så efter att ha vaknat utan huvudvärk, (tack gud!) och utan någon väckare ställd så började jag dagen med en kopp varm choklad från Jolla. Nu sitter jag i soffan med Pim som ligger på en kudde tätt intill och har sitt huvud vilandes på min arm, behöver jag säga hur mycket jag älskar den här hunden? Han vet verkligen hur man smälter mitt hjärta gång på gång på gång. 
 
 
Igår ringde Inger strax efter 12 och frågade om jag kunde komma och jobba 14.25 och snäll som jag är så säger jag ju inte nej till henne så några timmar extra blev det vilket alltid är bra. Kände mig som en levande död med jobbig huvudvärk och jag somnade innan 22 på kvällen. Idag blir det också extra jobb, bara några få timmar men allt är bättre än inget, eller hur? Så innan jobbet ska jag bara slappa, slappa och åter slappa. Och rallyträna med Pim, har en hel del moment att finslipa på till våran träningsgrupp ska träffas 27 november. Erik var snäll och skrev ut alla skyltar i nybörjarklassen igår som jag inte lyckades få ut så nu kan jag lägga ut små "banor" och träna mer ordentligt. "Ligg" börjar sitta rktigt bra nu och även "stå" gör han för det mesta bara jag säger det utan att jag visar med handen. Duktig hund och glad matte.
 
Förra veckan var jag på stan och köpte ett litet anteckningsblock. Moster Lena efterfrågade lite nya recept så varför inte täntke jag? Hon håller ju på att sticka en tröja till Pim så då kan jag ge tillbaka på något sätt. Det är alltid roligt att dela med sig och det blir lite personligare när man skriver ner för hand. Jag älskar min receptbok som jag fått av Ulla. När jag visade blocket för Erik så skrattade han dock rakt ut, jag förstår inte varför? Jag tycker i alla fall att det är jättegulligt och passar perfekt som ett litet receptblock.
 

Kommentarer
Postat av: Gamla moster

Supergulligt block, ska bli kul o se vad du skrivit ner till mej :)

2013-10-31 @ 14:24:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0