Söndag

Har regnat hela dagen och varit allmänt grått och tråkigt väder ute. När jag tog fram Pims regntäcke imorse sprang han och la sig i sängen igen, tror allt det är en viss liten Mr. här hemma som kopplar det till regn. Men med godis som mutor så var han inte särskilt svårövertalad.
 
När vi kom in igen blev det en mysig söndagsfrukost i soffan framför ett avsnitt Dexter med nybakat bröd från bageriet här nere, polka-te och tända ljus. Älskar dessa mysiga helgdagar, då man egentligen inte gör något speciellt men man uppskattar ändå dagen lite extra. 
 
Eftermiddagen spenderades i alla fall med att skruva ihop vitrinskåpet som vi haft steånde kvar i kartongerna. Mycket klater och jäkligt lång tid tog det för att få ihop ett litet skåp men nu när det väl står på plats skulle jag ljuga om jag inte sa att jag är nöjd. Jag är faktiskt mer än nöjd och tycker att det blev väldigt bra. Plockade ur och flyttade bokhyllan som vi haft tidigare med lite blandade känslor. Hämtade den hemma hos mormor och morfar kvällen innan vi flyttade ner hit (som föresten är ganska precis för två år sedan slog det mig precis) för att ha tills vi hittade något annat. Det var egentligen sista gången jag träffade morfar, förutom på sjukhuset den där kvällen innan han dog. Men jag minns hur han hjälpte till när vi skulle plocka isär det även om han nog egentligen var rätt slut, minns även att han sa att Erik var nog inte så tokig ändå haha, jag saknar min morfar♥ 
 
Men nog om det, blev som sagt bra. Är ett litet utrymme mellan väggen och skåpet och jag skulle kunna tänka mig att det skulle kunna passa bra med en ljuslykta där, men det tar vi sen. Man behöver ju inte allt på en gång även om jag gärna vill ha det. 
 
Eftersom vi inte blev klar förens sent med allt fixade så gjorde vi det lätt för oss, gick på coop och köpte lite plockmat att ha till middag som vi åt framför ännu ett avsnitt av Dexter, älskar denna underbara serie! Resten av kvällen har spenderats i soffan förutom lite klickerträning med Pim, har en del moment från rallykursen att träna på! Har annars suttit och drömt mig bort bland kläder, jackor och mössor. Hittat en jacka jag så gärna skulle vilja ha och är ännu på jakt efter den perfekta mössan vilket inte är det lättaste!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0