Tisdag

Har inte tid att uppdatera här så ofta för tillfället och när jag har tid så har jag oftast ingen lust för då vill jag bara ta det lugnt. Har ju som sagt börjat praktiken och det är en hel del att tänka på och lära sig, ibland känner jag mig totalt talanglös men förhoppningsvis är det som Birgitta (hon jag går med) säger, att det kommer kännas bättre när jag varit iväg på tvådagars kursen nästa vecka.  För just nu känner jag mig helt lost, finns ju en hel del viner att välja på så att rekommendera något har jag ju ännu inte lärt mig, jag vet ju knappt vad jag själv gillar. 
 
Men men nog om det. Idag börjar jag först 11.55, sett fram emot en skön sovmorgon men det var ju bara att glömma då Erik väcker mig innan han ska gå på jobbet. Trodde jag skulle strypa han och när jag väl höll på att somna om så vaknar Pim och tycker inte alls att vi ska sova något mer så det var abara att kliva upp. La mig dock i sängen efter att Pim fått frukost och vi varit ut och morgonkissat och mycket mer än så har jag inte hunnit med ännu. Nu ska jag strax kliva upp och duscha och klickerträna lite med Pim, det är ju kurs ikväll och jag har inte haft någon tid att träna med Pim sedan förra veckan och ikväll är det ny kurs igen. Hur jag ska få ihop det vet jag inte då jag slutar 18.30 och brukar inte komma iväg förens vid ca 18.45 och kursen börjar 18.45, men det ska nog gå ihop på något vis, förhoppningsvis möter Erik upp mig på stan och så får vi komma lite sent bara.

Söndag

Har tänkt uppdatera här men har inte hunnit med. Började ju praktiken på Systembolaget i torsdags och har varit där tors-lör så jag har varit mer död än levande på kvällarna och somnat mellan 21.30-22, så inga sena kvällar här inte. Det är väldigt mycket att ta in och stundvis känns det aldrig som jag kommer lära mig men jag försöker tänka att jag förhoppningsvis kommer in i det lite mer om några dagar, jag hade ju samma känsla när jag började på Nipudden också och det blev ju bra. Sitter vid ipaden som har autokorekt på det jag skriver så den ändrar varje ord jag skriver i princip så jag håller på att bli galen så jag avrundar här nu. Nu väntar jag bara på att håret ska torka innan det är dags att lägga sig. Imorgon blir en lång dag på praktiken 8-18.30 så det gäller att vara utvilad.
 

Skit dag

Det här tänkte egentligen publiceras vid 11.45 idag men internet var för dåligt för att de skulle laddas upp. Tack och lov blev dagen bättre senare, mycket bättre tack vare världens bästa hund, en övertygande pojkvän och en fantastisk storebror. Men usch vilket dåligt humör jag var på imorse, det var längesen det var så illa.

Somnade på fel sida igår och vakande upp på totalt fel sida idag. Hatar verkligen att jag styrs så förbannat av mitt humör och att vara gnällig, för dagen blir ju inte precis bättre av det.

Inte ett moln på himlen och solen värmer så skönt, det gör mig ännu mer förbannad att jag har en dålig dag en sån här fin dag som skulle kunna bli hur bra som helst. Tog i alla fall med mig Pim ut på en promenad, vi alla vet ju att frisk luft och sol brukar kunna göra underverk med dåligt humör så nu håller vi tummarna att så är fallet även nu. Så nu sitter jag här på en sten i en park halvvägs på promenaden med solen som lyser i mitt ansikte och Pim vid min sida.

Jag påminner mig i alla fall över hur tacksam jag är över att vara frisk, att jag har världens bästa vän- Pim och sist men inte minst starka ben som orkar promenera!

https://cdn3.cdnme.se/844661/7-3/pic_5180e1b39606ee31bca46ff1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/844661/7-3/pic_5180e1b39606ee31bca46ff1.jpg" class="image">


RSS 2.0