torsdag

Jobbade ju heldag igår 7-18.30 igen och när jag kom hem på kvällen så hoppade jag i träningskläderna och gav mig ut på en svettig men väldigt skön 6 km löptur i endast tshirt och kortbyxor. Välbehövligt att rensa huvudet och det var skönt sedan att krypa upp i soffan nyduschad med ett stort fruktfat och en bra bok innan det var dags att sova.
 
Upp igen och jobba 7-10.30 idag, riktigt skönt med ett kortpass bara. Kände att jag inte riktigt hade någon energi idag, kan tänka mig att det regniga vädret bidrar med sitt också. När jag slutat gick jag och kollade i lite affärer, det är nu man skulle haft pengar, galleriorna har dragit igång världens rea så det var nog tur att jag var lite små trött så jag inte orkade kolla så mycket. Satt mig ner på ett cafe och åt frukost/lunch och lyxade till med en kladdkaka till efterrätt- så himla god var den! Skönt att sitta och ta det lugnt en stund och kolla på allt folk som går förbi. Body shop hade faktiskt en hel del saker till bra pris så jag köpte två duschtvålar som det var 50% på, passade även på att köpa en på Åhlens som jag fick av Sara i julklapp som tagit slut. Så skulle ni känna någon som luktar riktigt gott nu under sommaren så är det bara jag. 
 
Väl hemma kröp jag upp i soffan och läste lite medan Pim underhöll sig själv med både aktiveringsleksak och ett ben. Nu har han lagt sig för att sova en stund och jag tänkte faktiskt också lägga mig och vila lite, är så jäkla trött.
 
Föresten så kollade jag upp hur mycket jag kommer jobba den här veckan. Egentligen var mitt schema bara på 20 timmar men jag har ju fått en hel del utöver det så den här veckan kommer det sluta på 34.5 timme. Det känns riktigt bra faktiskt med tanke på att jag bara jobbar två korta dagar nästa vecka! Kan behöva dom där stackars extra kronorna jag drar in den här veckan med tanke på att jag faktiskt är rätt duktig på att spendera dom sedan.

Lediga tisdag.

Herregud vilken dag det var igår. Jag jobbade 7-19, blev kvar 30 min extra pga lite strul men med bra och lugna kollegor så löste det sig väldigt bra. Direkt efter var det bara att möta upp Erik för att cykla iväg på sista tillfället på klickerkursen för den här gången. Såklart kom regnet som jag gått och väntat på hela dagen lagomt till kursen skulle börja så det resulterade i en lite omotiverad pinne (och matte...) som faktiskt var duktig trots att han var både blöt och kall. När vi cyklade hem sedan kom det världens skur alltså, det bara rann av oss när vi kom hem. Efter en dusch var det väldigt skönt att kl 22 äntligen få sätta sig i soffan och fika (lite för mycket) eftersom jag inte hunnit äta någon middag och se lite Big bang theory innan det var läggdags. En fullproppad dag från morgon till kväll med andra ord som faktiskt gick rätt bra trots lite strul och badande i regn.
 
Vaknade upp utvilad av mig själv kl 8.30 idag till att fåglarna kvittrar utanför. Enligt Smhi och Yr ska det vara mestadels sol idag så det passar mig perfekt när jag är ledig idag. Bara att packa väskan och smörja in sig med solskydd och gå ut och sätta sig i parken vid kl 10 i några timmar och vänta på att Erik ska sluta.
 
 

Jag lever!

Nu har det varit tomt här ett tag men jag har haft fullt upp och har därför inte prioriterat bloggen. Praktiken på systembolaget är slut och jag har börjat jobba för sommaren nu, hade egentligen en ledig helg men det var bara att glömma. Blev väckt igår av ett samtal från jobbet så det var bara att pallra sig dit och jobba några timmar, sedan blev det lite afterwork med två från jobbet innan jag mötte upp Erik, Fredde och Pim för att sätta oss på Bagarstugans uteservering och äta en god middag i solen. 
 
Idag har vi städat i köket och tvättat all tvätt, sedan har jag tillbringat fyra timmar hos frisören och blivit lite sommarfräsch i håret, det var på tiden kan jag säga. Idag fick det bli hemmagjord pizza till middag och nu ska vi gå ut och släppa Pim i parken en stund innan det är dags för Wallander och fruktsallad. 
 
Hoppas allt är bra med er, så hörs vi lite senare!

RSS 2.0