Luddigt inlägg

Händer inte särskilt mycket roligt i mitt liv och därför känns de inte som jag har något att uppdatera om heller. Har i alla fall varit ledig tre dagar nu vilket har varit otroligt skönt, hostan är besvärligast på morgonen men framförallt på kvällen när jag ska sova men annars börjar den äntligen ge med sig och det är lugnt under dagarna.
 
I lördagskväll var jag ut med två tjejer från jobbet vilket var riktigt riktigt roligt, annars har jag bara slappat och tagit det lugnt dessa lediga dagar förutom två långa 8 km promenader igår och idag med Pim, känner att jag måste börja skärpa till mig igen och ändra mina matvanor och röra mer på mig igen. Tog mod till mig igår och ställde mig på vågen vilket jag vägrat att göra och jag har faktiskt "bara" gått upp 2 kg. Jag var helt säker på att jag skulle gått upp alla 5kg som jag kämpade för att gå ner men fortsätter jag att äta som jag gjort nu så kommer jag snart vara där vilket jag vägrar låta ske. Kände mig betydligt bekvämare med mig själv där i slutet av april, nu känner jag mig stor som ett hus igen och jag vägrar känna så därför ska jag kämpa på och försöka komma tillbaka igen dit jag var. Jag vägrar förstöra det här som jag kämpat för i våras, det kommer vara tufft och vara bakslag men jag ska klara det.
 
Igår fick jag för mig att göra storkok med köttbullar vilket resulterade i 80 st så nu har vi några matlådor. Idag tänkte jag göra köttbullar och kanske en köttfärsgratäng men det får nog vänta om jag känner mig själv rätt. Tänkte slappa en stund till innan jag går på coop för att sedan påbörja matlagning. Ikväll står tvättning på schemat och sedan får jag se om det kanske blir en liten springtur- blev så sugen på att springa under promenaden!

onsdag.

Vad tiden går fort, skulle vilja kunna bromsa tiden en stund innan sommaren är över. Egentigen är det ju bara 10 juli så det är ju faktiskt en hel del kvar av sommaren ändå. Har tänkt försöka bättra mig och uppdatera i alla fall lite oftare på mammas begäran.
 
Haft en fantastisk helg med besök av mamma och pappa och som vanligt har vi blivit rejält bortskämda med god mat, fika och fina saker. Dom kom sent i fredagskväll och åkte hem igår förmiddag, som vanligt blir jag lika ledsen varje gång vi åker ifrån varandra och börjar sakna dom med en gång. Norrköping har verkligen visat sig från sin bästa sida och bjudit på strålande sol varenda dag, vi har fikat på brödernas, gjort ett besök på mitt jobb, ätit mammas goda mat, shoppat, fikat på stan, suttit på uteservering och njutit av en kall öl/cider i solen, shoppat lite till, promenerat, varit till söderköping och ätit glass på smultronstället. En hel del har vi hunnit med med andra ord och då har vi även bara tagit det lugnt hemma och umgåtts också. En helt perfekt helg blev det med andra ord.
 
Även lyckats dra på mig någon förkylning förra veckan och precis som jag börjat känna mig riktigt frisk så tappar jag rösten och drar istället på mig en otroligt jobbig hosta. Rösten börjar äntligen vara som vanligt men hostan är jobbig och jag till och med inatt av att jag behövde hosta massa. 
 
Idag jobbar jag 11.55-18.30 så det börjar väl bli dags att kliva upp och göra sig iordning men jag ligger så himla skönt här i sängen med Pim under täcket, är inte så lockande att kliva upp då regnet vräker ner utanför heller.
 
 
Igårkväll efter jobbet var det fortfarande varmt i luften så vi tog en promenad och hamnade vid en fårhage full med söta små lamm som jag var tvungen att klappa lite på och mata. 
 

Onsdag.

Herregud vad fort det går, glömmer helt bort att skriva här. Eller egentligen inte, men jag prioriterar det inte. Jag jobbar och står i om dagarna och trivs väldigt bra med mina kollegor. Idag slutade jag 14.15- så himla skönt! Och sen dess har jag inte alls hunnit gjort något vettigt förutom att lyckas sjunka ner i soffan och halvsova. Börjar inte förens 11.55 imorgon så jag tänkte unna mig en cider som står i kylskåpet och så överväger jag att förflytta mig till sovrummet och våran nya, stora och otroligt sköna säng! Länge leve vårat sovrum nu för tiden.
 

Har egentligen hur mkt som helst att berätta sedan sist men då skulle det sluta med en hel bok här så det får vara. Hunnit vara hemma en sväng över min födelsedag och midsommar som var hur bra som helst. Väldigt mkt god mat/fika och mycket fina och bra presenter, kan säga att jag än en gång blivit bortskämd. Här nere har jag hunnit med någon afterwork med kollegorna och annars har jag och Erik varit i hundrastgården några gånger och även städat undan en hel del här hemma. Nu är det bara lite plock i bokhyllan och toaletten kvar sedan är lägenheten riktigt städad, det var inte igår kan man säga- men bättre sent än aldrig.
 
Sköt om er så länge så hörs vi senare.

RSS 2.0