Passivitetsträning står på schemat.

Idag är jag ledig men det betydde varken sovmorgon eller att jag får vara hemma i lägenheten idag. De kommer nämligen hit när som helst och ska spruta nån skit så vi förhoppninsvis slipper dom där ovälkomna larverna som har invarderat våran lägenheten. Men med tanke på att det är något medel dom ska hä på alla lister så ska man inte vara i lägenheten på fyra timmar, inga problem tänker ni. Bara att gå på stan och kolla i affärer och ta en fika, låter himla trevligt enligt mig men har ju en hund också som inte heller ska vara i lägenheten efteråt. Så vad gör man då? Passar på att passivitetsträna som jag måste erkänna att jag varit alldeles för dålig på att göra under Pims snart tvååriga liv. Tänkte ta en långpromenad ut till Ingelsta och kolla i djuraffärerna och köpa en liten julklapp (ja, det är självklart att Pim får julklapp!) sedan tar jag nog bussen tillbaka till stan och sätter mig på tågstationen och passivitetstränar. Så det blir nog bra ändå, inget ont som inte har något gott med sig, eller hur?
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Tack för din kommentar Erika! Jag pratade precis med Evelina och vi båda är lika rörda av ditt fantastiska inlägg.
Vi ser upp till dig som hundägare och person. För du står för dina brister, du står för att ni har problem i vardagen och det beundrar jag verkligen!
Jag tycker man ska kunna delge sina problem och även när det går bra!
Jag har massor av små olater som jag inte skuggar.
Ska jag på hundträff eller utsällning säger jag oblygt "ni lär höra oss när vi kommer, tar med rabiata råttan, ses där" typ. Och då kan man stå där stolt som en tupp för att hunden kanske bara gjorde hälften av det man förväntat sig.
Men jag gillar inte snabba fix, för det håller inte i längnden. såfort man tar bort selen,haltin eller helstrypet så är problemet fortfarande där.
Men precis som du gör, inser att man har ett problem,stor som litet så är man redan halvvägs att jobba bort det.

Och att du är så ärlig, det kommer du komma långt på, både i bloggvärlden och i ditt hundägande.

Vi får kämpa tillsammans!


Men fortsätt som du gör, ni är fantastiska. Både du och vackra Pim

<3

2013-12-20 @ 12:50:29
URL: http://www.hundvardag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0