Dagens vill ha

Typiskt höst för mig är att jag blir alltmer shoppingsugen. Men när man inte har några direkt pengar att spendera kan man åtminstone drömma sig bort. Just nu skulle jag vilja ha de här grejerna, ett armband och en hurtta fleeceoverall till Pim inför vintern.
 
                  
 
 

Hey cancer, fuck you.

 
 
 
 
I hope cancer gets cancer, then dies.
 

Lördag, jobb & utgång.

Jobbade i lördags, skönaste jävla lördagen på jobbet. Efter jobbat drog vi till Solsidan för after work då det var Albins sista dag och Peder slutar nästa vecka också. Cyklade hem, åt middag och gjorde iordning mig innan jag tog spårvagnen till Christine & Sofie för lite soft förfest. Drog sedan vidare ner till Puls där det blev dans, tequila och en aphjärna. Det var Sofie som sa att den var såå god och tro mig det mesta brukar gå ner men den var fan så vidrig, skulle hellre ta tre tequila på rad istället för den. Den liksom klumpade sig och man fick som slicka bort klumpar under läppen sen, men roligt var det och vi fick oss ett gott skratt. Är så tacksam och glad över att jag träffat Christine den här sommaren, hon har gjort den så mycket bättre!
 
 
 
 
 
 

Måndag

Hur underbart är det inte att komma hem en kväll efter jobbet och Erik har börjat städa lägenheten vikt all tvätt och tro mig, det bhar mycket! Nu ska det bara plockas ihop ihop i köket, dammsugas och skuras sedan är jag redo för finbesök av bästis på fredag.
 
just nu sitter jag och googlar pulsklockor och överväger att beställa en, fick ju det i födelsedsgspresent av Erik. Är ju en djungel bara o man vet inte riktigt vad man ska köpa men jag blir nog nöjd med vad jag än köper skulle jag tro. Överväger också att anmäla mig till hundkurs faktiskt och så googlar jag fleeceoveraller till Pim. är sugen att köpa en sedan när det blir vinter, en som täcker benen lite också, Vintertäcket är toppen på promenadet men när man ska va ute längre stund känns det som jag vill ha något mer täckande. Är ju som himla roligt att handla till Pim konstigt nog. Och idag när jag cyklade till jobbet hade jag en riktigt höstkänsla i kroppen, är sommaren redan över!? Var tog den vägen egentlgen?
 
men en sak är säker och det är att den här sommaren har bjudit på fantastiskt vidéer i princip hela sommaren och väldigt mycket nya fina vänner. Jag har helt klart fått möjligheten att jobba med de bästa kollegorna, de är jag säker på. Norrköping har helt klart levererat och gett mig ännu mer kärlek till den stör underbara staden.
 
 
 
 

Torsdag

Usch vilken skitdag det här började som. Vaknade och märkte att Pim hade spytt i våran nya säng, strax därpå lyckas jag tappa min iphone i golvet så att skyddet lossnar och framsidan på telefonen spricker, IGEN! Orkar inte gå med en trasig display men orkar och vill inte lägga pengar på att laga den just nu heller, särskilt inte eftersom det verkar som att det är glapp i telefonen dessutom. Var är pengar när man behöver dom till att köpa en ny jäkla telefon.
 
Gick i alla fall ut på en promenad med Pim för att träna som vi inte gjort på flera månder. Det gick förövrigt riktigt bra och jag har saknat den där kontakten som vi hade ute idag, tänk vad rätt inställning/motivation, lite godis och en klicker kan göra underverk. Idag är han dyr trots att han tuggat sönder en tröja häromdagen och spydde i sängen inatt.. 
 
Men nu till själva saken, var på så dåligt humör så jag spydde ur mig en massa på twitter och skrev att jag ville köpa godis men inte hade några pengar på kortet förens imorgon. När jag sedan kom in hade jag fått det här smset av Dea, kan säga att hon lyckades vända den här skitdagen till något bra på ungefär en sekund. Kunde inte hålal mig från skratt, det känns så typiskt henne. Så fin tanke, jag har verkligen världens bästa vänner.
 
 
 

Tisdag

Som så många gånger förr så börjar jag detta inlägg med att jag ska försöka bättra mig och uppdatera oftare. Om det nu fortfarande är någon stackare där ute som kollar in här ibland med förhoppning att det ska ha tillkommit något inlägg.
 
i alla fall så är jag ledig idag efter att ha jobbat ett långas, 8-18.30 igår vilket känns himla skönt. Ligger just nu i sängen och kollar runt på lite bloggar med pisovvagnens vid mitt huvud efter att ha varit ute em sväng. Är det något den här hunden blivit mästare på så är det att växla som stackars matte de dagar hon är ledig och får sova ut. 
 
överväger att gå på Coop strax och handla lite småsaker som fattas här hemma för att kunna göra lite matlådor, är på humör för att laga mat så det gäller att passa på när de bjuds på såna tillfällen. 
 
Hörs lite senare.

RSS 2.0