Lördag

hade ju äntligen tagit mig mod efter ett år att prova gå till en frisör här i Norrköping. Kunde ju ha börjat lite bättre med tanke på att hon hade glömt att boka in mig, plus att jag skulle både färga och klippa håret. Men efter lite pusslande fick hon ihop det i alla fall, väldigt gullig och trevlig tjej som jag är nöjd med. Fick ju nån knäpp att jag skulle klippa lugg, kände mig som 12 år sedan men jag måste nog bara ge det några dagar och vänja mig hoppas jag. Ska dit igen på tisdag och lägga några fler slingor då det inte riktigt blev som vi tänkt och då kunde hon även fixa luggen lite så jag fått känna efter några dagar. Fyra timmar senare var jag i alla fall hemma igen, blev en heldag på salongen kan man säga haha.
 
På kvällen igår var vi bjuden på trerätters hos en arbetskompis till Erik överlade bjudit hem några från jobbet och deras sambos. Det var roligt att träffa eriks arbetskompisar och få ett ansikte på dom eftersom man hödelägare mycket om dom. Blev bjuden på väldigt god mat och så blev det en hel dem skratt och litevin innan vi tackade för oss och gick hem. Väldigt trevlig kväll var det.
 
Idag jobbar jag delad så nu har jag lagt mig i en soffa med ipaden och tar det lite lugnt. Blev lite för få timmar inatt och så vaknade jag flera gånger då Pim inte hade någon ro, vad det berodde på vet jag inte men jobbigt för mig som vaknar så lätt. Nu ska jag fortsätta pyssla med en julklapp och hoppas att jag hinner lite nu när ja har rast. 

Julbak

Näst ut på mitt julbak blev mintkysspraliner på begäran av Erik. Trodde det skulle skita sig totalt men det gick faktiskt över förväntan, vissa gick sönder och en del blev fula men några blev jag faktiskt nöjd med. Smaken var det ingen som helst fel på heller utan de smakade väldigt bra måste jag säga.

Önskelista- man får önska sig!

1.Lundhags traverse ws pants, gröna. Finns på xxl.se.  2.Duschcreme & Lotion, finns på Åhléns & Eleven.se. 3.Daniel Wellington klocka.  4.Skyddsängel vit, Ungcancer.se.  5.Tunika, Lindex.  6.Tre månaders prenumeration, Glossybox.se.  7.Jonas Gardells bok. Torka aldrig tårar utan handskar, 1 kärleken.  8.Hurtta godisväska.  9.Parfym, Bvlgari eller Hugo Boss.  10.Glitter "Venus".  11.Eyedust "Extreme".  12.Microshadow "White".  13.Strazz "Silver rain".  14.Eyedust "Latin".  15.Eyedust "Sight".  16.Glitter "Taurus".  17.Skin serum.  18.Glitter "Scorpio".  19.Eyedust "Devil dust"

Onsdag

En till dag med kvällsjobb och väldigt mycket snöande. Jag klagar inye på snön men det hade gärna fått vara lite bättre före, så äckligt att köra nu när det är så halt och snön driver in på vägarna så det blir som oplogat direkt. Annars skulle man haft en bättre bil eller i alla fall bra vinterdäck. Kan vara fånig men jag sitter och gruvar mig två timmar i förväg men Erik ringde och skrämde upp mig så det är hans fel. Är ju som sagt väldigt ovan sånt här före nu då vi inte hade nån snö alls här nere förra året. Nu ska jag slappa lite innan det är dags att göra sig iordning. Jävla skit dag.

Kram-pingvinen.

Nu är pingvinen som jag fick av mormor och moster framme. Det ser ut som att den vill kramas, så himla söt. Här ser ni hur den ser ut när den är både tänd och släckt.

Första snön

Tre bilder från igår då Pim fick vara med om sin första snö. Kallt om tassarna då man står still men så länge man rör sig går det bra. Väldigt spännande är det med snö också då man både kan äta och leka med det. Sötaste Pim.

Effektiv 1a advent

Har varit tyst här några dagar men jag har haft fullt upp från morgon till kväll med jobb eller andra roliga saker. Idag jobbade jag 7.15-13.15 snacka om lyxtur, det är den kortaste dag jag jobbat sen jag började jobba här. Har nästan glömt bort hur det var att jobba 7-12 på udden, snacka om lyxiga turer.
 
Var i alla fall väldigt skönt att för en gångs skull jobba morgon, när jag slutade blev det raka vägen hem för att gå på julmarknad som seriöst var det sämsta jag varit på så det blev tråkigt nog bara en snabbis. Eller det fanns två ställen som verkade lite bättre men då tog dom inträde så vi struntade i det. Seriöst, inträde på en julmarknad? Tycker det låter konstigt. Blev kycklingspett på yamyam med Fredde inna vi vandrade hem och tog en promenad runt parken så Pim fick springa av sig lite, så himla skönt med minusgrader och att snön fortfarande ligger kvar. Äntligen lite vinter! 
 
Ringde och pratade med lydia en timme också, var alldeles för längesedan och jag blir lika glad varje gång jag får höra hennes röst. Sedan gav vi oss ut i kylan igen för att se standup med Jonas Gardell, väldigt bra avslut på den här veckan. Var väldigt längesedan jag skrattade så mycket, så himla rolig och vettig människa. Skrattade och rös om vartannat då han emellanåt berättade väldigt rörande saker, önskar alla jag känner fick möjlighet att se den här föreställningen, så bra! 
 
Tänkte se Beck när vi kom hem sedan men vi hade redan sett den så istället tände jag första ljuset på adventsljusstaken och gjorde iordning lussebulle som jag åt framför julkalendern. Ser väldigt mycket fram emot att följa den iår, tror den kommer vara bra.
 
Har även hunnit med att byta till julgardiner i tvrummet, fixat klart mitt tomteland och fått upp min fina lampa som jag fick av mormor och Linda. Jag knäpper kort och visar en annan dag då det är bättre ljus och jag har mer tid för nu måste jag sova då jag ska upp imorn och humöret börjar svika efter en lång dag.
 
Sämsta bilden från ikväll, men alltid något. Härliga människa.
 

RSS 2.0