Älskade fina valp.


Nässjön 16/8

I torsdags cyklade jag, Lydia och Denna till Nässjön för att sola, bada och fika. Tror det var sommarens finaste dag, eller i alla fall en av dom. När vi kom fram tog vi båten ut till flotten där det stekte på väldigt bra i solen, det var inte ett moln på himmlen och man blev påmind om vad gött livet är. Hade även tagit med oss ananas, honungsmelon och gifflar som vi fikade. Dea kom även och gjorde oss sällskap då hon slutat jobba, blev kvar där hela dagen och åkte inte hem förens vid middagstid och då var det fortfarande så varmt att man kunde sitta i bikini. Lyckades även bränna mig lite men förhoppningsvis la det sig och jag blev en gnutta brunare. Var en väldigt trevlig och härlig dag, skönt att vi fick njuta av lite sommarvärme, nästan så man glömt bort hur det känns.


Denna byggde en båt av melon och locket på ett rismål.
Blev inte så bra, båten sjönk precis som skeppet vasa.
 
 

Vallåsen 12/8

I söndags åkte jag och pappa upp till stugan för att släppa Bella & Pim. Där uppe var även min farbror och hans fru, så vi pratade med dom ett tag innan dom åkte vidare på hjortronjakt och jag och pappa släppte hundarna så de fick springa av sig massor av energi. Pim var väldigt brydd över Bella när hon (för en gångs skull) ville leka och stog och skällde, han måste trott hon fått en hjärnblödning och blev faktiskt lite tillbakadragen en stund där. Han hade även fullt upp med att försöka hinna med Bella ut i skogen och allt höggräs som är överallt, han såg mer ut som en groda än en hund måste jag säga. En väldigt bra dag med pappa med andra ord och det är så roligt att se hur gott hundarna mår av att kunna springa hur mycket som helst.

 Pappa och farbror upptäckte ett getingbo som dom försökte få bort.
 
 
Vi tog även en promenad i skogen och där körde Pim som tur var det säkra före det osäkra och höll sig till mig och pappa istället för att följa efter Bella som försvann bort i skogen stundvis.

 
Världens bästa pappa & Pim. All min kärlek till dom här två ♥ 
 
Drickespaus efter timmar av spring i skog och runt stugan.
 
 
 
 

RSS 2.0