En kväll i stallet

Ikväll startade ridlektionerna igen efter sommarens uppehåll, jag ska fortstta rida fram till dess att jag flyttar, och det känns så roligt. Idag hade jag Pierott och det kändes gå förvånandsvärt bra idag, som jag älskar den lilla hästen, min guld kille. Det blev en mjukstart idag vilket nog var bra för både ryttare och tjocka hästar/ponnysar efter en sommar med välbehövd semester, men det skulle inte förvåna mig om jag har träningsvärk imorgon blev svettig av både träningspasset och värmen som var inne i ridhuset, men det är så det ska vara.

 

Jag hade tänkt knäppa ett nytt kort så jag kunde lägga ut det här, men jag hann inte med det innan då jag var lite stressad och efteråt glömde jag såklart bort det, men jag bjuder på en gammal bild på mig och pirre iaf.

En dag som städerska

Tvingade upp mig själv lite tidigare imorse och började jobba 06.45 så jag kunde sluta lite tidigare, så nu har jag ganska precis kommit hem. Har lite ont i magen och har mått lite illa till och från hela morgonen, skit jobbigt men nu ska jag bara ligga här och slappa är så trööött. Nu jobbar jag inte förens på fredag, om det inte skulle vara så att det dyker upp något nu i veckan, vilket man får hoppas.. 


Söndag

Vaknade pigg vid halv tio imorse vilket är skönt för då har man hela dagen att ta vara på, extra skönt idag då jag ska jobba ikväll. Nu ska jag ta och göra mig lite frukost och fortsätta kolla runt lite på internet, senare blir det nog en promenad med Bella..

Lördag

Jag kan lika gärna skriva det här i bloggen- Vi har fått lägenhet!
Så i mitten- slutet av oktober blir vi norrköpingsbor och det är bara 19 mil ner till Sara och Micke vilket inte är nånting neröver och ca 16 mil till stockholm. Som Erik sa förut, "tänk när vi kan åka in o shoppa i stockholm istället för sundsvall."

Vi hittade lägenheten på blocket, mejlade och så pratade Erik med kvinnan som har den nu. Hon sa att hon skulle hålla den till oss för vi lät så trevliga och hon gillade människor uppifrån, ibland är det en fördel att vara norrlänning haha. Nu väntar vi bara på kontraktet som skulle skicka upp, det känns så roligt och spännande hela grejen. Det är klart det känns lite pirrigt och nervöst också men det är väl så det är, vi kommer i alla fall bo i ett av norrköpings mest attraktiva områden så det känns bra.

I'm back.

Har varit riktigt tyst från min sida här i bloggen, tänkte försöka ta upp skrivandet igen nu när det är höst och det börjar hända lite saker i mitt liv. Sommaren har gått otroligt fort, och nu i augusti har jag haft turen att få jobba extra efter att mitt schema på nipudden tog slut. På måndag och fredag till veckan blir det till att testa på något nytt också, jag ska städa på udden utan att fått någon inskolning, men en personal visade mig igår så det ska nog gå bra, roligt med lite omväxling och alla pengar jag kan få just nu är viktigt, så det är bara att tacka ja till det man får.

Har kört LCHF sedan i måndags också, men efter fem dagar gav jag upp då jag inte mått så bra, mitt humör har verkligen varit i obalans. Men det är bara att hitta ett annat sätt som passar mig bättre och försöka äta så istället, för efter en sommar med massa gosaker så trivs jag inte så bra med min kropp, vi får se vad jag lyckas med.

Nu blir det en promenad med hunden sedan frukost och efter det ska jag åka ner och handla till middagen, blir grillat idag, sugen på massa grillade grönsaker.


RSS 2.0