sommaren är här.

Jag suger på att blogga och vet egentligen inte varför jag har en blogg ens?
Iallafall, idag kl 12 kunde jag göra helg och njuta av 1.5 dagars ledighet efter en grymt tung helg.. Mest av allt ville jag bara gå in och lägga mig på sängen med nerdragna persiener men det kunde jag ju inte då vädret var grymt. Jag la mig istället ute på en solsäng och somnade, vaknade efter en timme och vände mig och somnade igen hehe, grymt..
Nu gör jag ingenting, jag ska iallafall vara vaken lääänge, funderar på att slå på twilight eller någon annan film och mysa ner mig i sängen och se på, nu när jag hittat min externa..

Händer en hel del grejer just nu och det känns så bra. Både nu och slutet av sommaren då det troligen blir en resa!


puss goding..

sommaren kryper sig på.

Sitter ute i solen på altanen en stund innan jag ska gå in och ta tag i alla kläder som ligger på mitt rum, börjar inse att jag inte längre har någon bortförklaring till att inte ta tag i det.. Än så länge har jag bara hunnit med att sova ut på min lediga dag och ätit en lunch med Fredde, bestående av kebab från Rafna, äntligen! Jag som varit sugen på kebab så länge hehe.

Har även funderat på att ta mig en liten promenad lite senare, men jag lär väll lyckas hitta på den sämsta bortförklaringen för att slippa det också, men tänker allt mer på att jag kan inte leva som jag gör just nu. Inte röra mig, och bara frossa i massa mat och godis hela tiden..

Sedan ska jag duscha och fixa till mig så jag åter kan känna mig som en människa igen, för ikväll ska jag och Emma heja på damlaget på distans när dom har bortamatch. Men istället befinner vi oss på läktaren och kollar då A-laget har hemma match, det ska bli kul :)

Men nej om jag ska gå in o sätta igång med det jag har att göra, är väll lika bra.. För har hört ryktas om att imorn ska det vara kanon väder, och då vill jag vara heeelt fri!

Dryg bild på mig och älskade Emma i lördags..22 juni, 364 dagar till erika går på systemet och det är världens fest!

Min födelsedag igår började med att mitt schema satt igång på riktigt, jag jobbade mellan 7-12 och i stora hela blev det en mycket bra födelsedag, var kanske 2 timmar jag var riktigt less. Vilket berodde till största delen på mej själv, men det löste sig och den slutade ritkigt bra :) A-laget hade hemmamatch så jag drog dit med mina fina vänner och såg matchen, efter det kom Sara, Micke och Ulla och grattade mig. Hook, har sagt det förr men säger det igen, du borde hålla i den där grabben för han är bra..
Innan det blev läggdags tog jag en promenad som Bella fick följa på, så jag skulle varva ner lite.. Var en värd prommis med kvittrande fåglar, den fick mig att tänka på lite annat och det var verkligen ett perfekt avslut på en födelsedag.

Idag jobbade jag 7-12 egentligen men fick gå hem kl 13.00 för det var så körigt, men det löste sig ju dete med och jag fick ju lite extra pengar, nu har mormor, morfar och linda varit och grattat mig och jag har lovat att vara hästvakt nästa vecka, nu ska jag nog lägga mig och sova någon timme innan jag tar tag i mitt rum och alla kläder på sängen, har lovat lydia kolla efter mina microringar också som jag vet att jag har där inne någonstanns också, frågan är bara var hehe!


21 juni, erika 19 år

Okej, om det är något jag verkligen hatar, så är det mina satans humörssväningar...
Hatar att jag beter mej som en omogen liten jävla skit unge, men jag kan inte hjälpa det..

och just det, jag fyller år idag, idag är det min dag och jag är på sånt här humör? yeey..

tjenizzzz

kompis det går bra nu!


hehehej

Hm, varför ska det vara så svårt..

Ikväll blir det iallafall grillning med mina älskade vänner,
kanske får mig på andra tankar, eller det är jag säker att de får.


för jag har tagit studenteeeen, fyfan va ja är bra!

Som jag skrev i tidigare inlägg så skulle ni få höra från mig nästa gång när jag tagit studenten vilket jag nu också gjort. För precis en vecka sedan, för 7 dagar och 6 timmar och ca 40 minuter sedan sa jag hejdå till ådalsskolan och min älskade klass som jag avgudar så mycket. Till hösten kommer jag aldrig tillbaka till HV07 vilket jag inte har förstått ännu och lär inte göra det förens det börjar dra ihop sig till höst..

För precis en vecka sedan hade vi varit ute på scen och sjungt våran låt, tagit emot blommor och gratulationer av nära och kära, spetsat det vi drack med alkohol och dragit fram pluntan lite till och från mest hela tiden. Jag hade varit och ätit på träffen med min älskade familj och släkt, och ganska precis nu stog jag hemma hos Josefin och hade druckit grogg och försökte locka till mitt hår som var något för sprayat.. Men vem brydde sig? Inte jag, för vi hade våra mössor och jag hade för helvette tagit studenten!!!

förlåt älskade HV07 för att jag inte kommer på lördag, jag vill verkligen träffa er, men förhoppningsvis kommer det fler gånger snart. Just nu känner jag det mer än nästan nånsin, ni är och kommer alltid vara världens bästa klass i princip, vi är så jävla grymma tillsammans!

 

 

 

 
 


STUDENT

Nästa gång ni hör från mej har jag tagit studenten!!!

RSS 2.0