-

Nu är resan till Alanya bokad, så om mindre än en månad åker vi, det kommer bli riktigt bra även denna gång!

Åkte till sommarstugan igår och stannade till imorse, det var riktigt mysigt med lite tid med familjen. Vet inte hur många år sedan jag faktiskt stannade och sovde över där när mamma och pappa var med, åker nog tillbaka dit på kanske söndag. Annars har jag och Dea varit och tänkt bada idag, men det blåste så väldigt mycket så vi skippade det utan lät istället våran fantasi flöda iväg. Vi köpte kulglass och gick på rafna och köpte kycklingrulle till middag. Sedan blev det fotboll med Dea, Lydia och Elina efter det gick vi till Lilla.s där även Sara joinade, mysigt. Känns som det var länge sedan!

Annars har jag tappat motivationen till bloggande, har funderat på att ta bort bloggen men tänkte nog ge den en chans till och köra på ett uppehåll, det känns skönt, onödigt att uppdatera om absolut ingenting.

Stockholm.

Bilade ner till sthlm med Mimmi, Sara, Elina och Lydia i söndags och åkte hem idag, tänkte inte skriva ner hela resan här nu ikväll, det kommer kanske senare. Men vi har iallafall shoppat lite och varit på grönan och fått oss många skratt, men sist men absolut inte minst så var vi på Britney Spears konsert igår!! Ja, du läste helt rätt och det var dessutom helt gratis, så vi bytte självklart ut allsång på skansen mot att se Brittan som var riktigt bra och det var så sjukt mäktigt, bara av att ha sett henne lixom var ju en sak i sig! Nej nu ska jag kanske packa upp väskan, kolla igenom mina köp och komma på andra tankar, börjar komma in i jobbiga banor som fort måste bort, bort! Imorgon blir det till att köra upp på vallåsen och poppa min nya michael jackson skiva i bilen som jag köpte, stannar nog tills fredag, ska bli mysigt var verkligen länge sedan jag sovde där. Sedan blir det troligen så att vi bokar resan imorgon, lovley!!!


trött

Har kommit hem från sollefteå för en stund sedan, jag, dea och elina bestämde oss för att åka dit och fika och bara vara efter jobbet, och det vart väldigt lyckat dock är jag väldigt mätt. Sånt här borde vi göra oftare tycker jag.
Ligger nu i sängen och håller på att somna, ska nog kolla lite resor/kryssningar och drömma mig bort, kanske vilar en stund nu innan maten, sedan blir det till att umgås med vänner.

låt mig sova

ända sedan i söndags natt har jag sovit fruktansvärt illa.
Varit trött och slut på dagarna men när kvällen kommer
vaknar kroppen till liv och jag kan inte sova, blir orolig
och kan inte alls sova, bara vrider och vänder på mig.
Nu ska jag ta med mig katten och datorn till sängen
sedan fortsätta skriva med Petra och Elina ett tag.


rip, king of pop.

Kollar nu på minnesstunden för Michael Jackson.
Helt ofattbart att han är död, även fast man
ser kistan där framme är det svårt att inse,
blir nästan tårögd vid vissa tillfällen.
Jag kommer iallafall komma ihåg honom för
hans bra musik och för hur han verkade vara,
för jag tror han var en bra människa.
RIP, king of pop


work, work.

jobb idag 7-15,  nu är det bara jobb veckan ut sedan inga mer bestämmda tider, och det känns faktiskt riktigt bra, jag känner att jag behöver sommarlov nu när jag är så skolless och behöver vila ut mig, samtidigt känns de bra att ha jobbat några veckor så man inte bara suttit och dessutom så har jag fått tjäna mina egna pengar vilket man vill göra.
Iallafall så har jag just marinerat kött som vi ska grilla ikväll, hoppas det blir lika gott som jag hoppas men jag kom precis på att vi inte har några majsar att grilla! Men det får gå endå. Annars kanske det blir en slapparkväll, har sovit fruktansvärt dåligt och är alldeles slut efter lite sömn, hoppas på mer inatt..
Nu ska jag återgå till min och elinas disskusion på msn!

Tiden går snabbt.

Idag är det nio år sedan farmor dog, det har gått så fort på något vis.
Känns som det var igår jag fick min sista födelsedagspresent som
jag kutade runt och var så lycklig över, så många tankar flyger runt
i huvet, te.x vad jag skulle fått om hon fortfarande levde då jag fyllde
18, jag är ganska säker på att det skulle vara något riktigt bra iallafall.
Älskade älskade farmor, kan du inte komma tillbaka och fuska på
kortspel igen, eller säga "man ska vara hjälpsam" och allt sånt där.
Fortfarande hatar jag cancer, att den aldrig försvann, men jag kan
säga att jag iallafall älskar dig farmor fortfarande!!


onödigt prat.

vaknade för en stund sedan, åkte hem från sundsvall inatt, tänkte att jag kunde göra det dels för att emma skulle få plats med mer saker i bilen och för att jag hade så himmla ont i magen. Vet inte vad det är men jag mår lite smyg illa till och från, och nej det är inte för att jag är bakis eller något, skit jobbigt!! Bara jag inte blir sjuk nu. Igår åt jag även min första langos denvar as go och lagom stor! Har inte varit allt för pepp hela helgen, men när man är i det bästa sällskapet så tycker jag att det brukar sluta bra, för det är ju alltid roligt att vara med sina vänner, och sedan fick jag ju se en viss person ;) haha. Nej, men tack för en bra helg med många roliga skratt. Nu taggar vi om inför sthlms resan som blir... nästa helg? ska också bli sjukt roligt, en tripp att bara bila ner dit, sedan grönan osv.

återkommer kanske mer detaljerat om helgen senare för jag orkar inte nu, men en sak, MALIN VIBERG HOPPADE BUNGY JUMP!!

jag ska bättra mig,

jag vet jag har varit kass på att uppdatera, men jag ska bättra mig.
just nu sitter jag i Emmas lägenhet i sundsvall medans dom andra är och handlar.
Ikväll blir det nog en lugn kväll för mig, känner mig inte allt för pepp och värmen dödar mig även om det inte är speciellt fint väder så är det kvaft!

RSS 2.0