Bäst ♥

Vill hissa den här tjejen som jag kan berätta allt för!
Du är bästbästbäst! ♥


Rastlös

Känner mig väldigt rastlös just nu och känner bara för att göra något samtidigt som jag är så otroligt trött och hellst bara skulle vilja lägga mig och sova någon timme.
Ska nog gå ut och hä på motorvärmaren så jag kan åka till Sara sedan och hämta lite hon köpte åt mej idag, kanske man stannar och pratar lite också, var så längesedan!
Imorgon blir det julklapps inslagning hela dagen, sedan stallet för julshow, och jag står och säljer fika, haha.

Nu har jag jullov, egentligen imorgon men den dagen känns så jäkla onödig så jag skippar den, istället åkte jag bara ner idag och gjorde natur A prov, fick även reda på natur b, så skönt! Efter skolan gjorde jag några ärenden innan det blev hemfärd, köpte en foundation, lite från dollar och pizzamacka på sylos sedan bilfärd mot natursköna tillsammans med Emelie och Sofie, där vi lyssnade på hela pontares julskiva, som var totalt värdelös ;)

Vänskap ♥

Jag vet inte riktigt var jag ska börja, läste nyss Malins blogg,
vilket fyllde hela mig med massa glädje och kärlek...
Den här bruden slutar nog aldrig någonsin att förvåna mig.
I Fredags kom hon med en stor väldigt spännande överraskning, en
julklapp som jag inte får öppna förns på julafton, hon skriver/säger
hela tiden så snälla saker och är bara helt otroligt underbar.
Vad skulle jag göra utan dig Malin, du är en sån himmla fin person
på alla sätt och vis. Genomvacker och bara så suverän.


Har svårt att uttrycka mig i ord, men jag hoppas du vet och
känner av hur mycket du och vår vänskap betyder för mig! PUSS mjauwz ♥


friday

Har varit hos Elina sedan onsdagskväll, och vi har
myst till det ordentligt med massa massa gosaker,
prat och sett vänner, två otroligt mysiga dagar ♥


Godmorgon

Mamma väckte mig för ungefär 30 minuter sedan, åkte ju hem igårkväll då jag ska på nipudden idag på något möte eller vad det nu är så jag är ledig idag. Jag skulle gärna vilja ut o fota det är så fint ute nu, men jag har ju så dålig fantasi, får tänka lite till på det, annars så borde jag ju passa på nu när det är ljust och fint väder ..

tisdag

händelserik dag, minst sagt. Har varit nervös för jag trott min katt skulle behöva opereras men det behövde hon inte, hon fick medicin och spruta, hon hade livmodersinflamation, annars var det en annan spännande sak, men tänker jag inte berätta mer om än förns jag vet hur det blir!

Jag och Jennie fick gå på möte hos rektorn idag angående vårat projektarbete som är att hålla i studentfesterna, vi fick veta att vi inte fick ha kvar det, visst förstår jag skolan och skollagen eller vad det nu är, men hade det inte kunnat kommit så mycket tidigare?! Nu måste vi ju börja om på ruta 1 igen, tur Jennie är en sån idé spruta, så det verkar ju fixa sig endå, precis som hon fixat så det verkar funka med Gladan endå ;)


RSS 2.0